Dato: 22.02.09                                                                                                      English version:  

Melodi Grand Prix 2009

Komet varsler Norsk seier i  Moskva

 

Astrologen aner seier til Alexander Rybak i den Europeiske finalen i Melodi Grand Prix 2009 som holdes i Moskva den 16. mai. I følge astrolog Andrew Bevan trenger man  nærmest ikke høre de andre deltagerlandenes bidrag til MGP for å vite at Alexander Rybakk kommer høyt opp på listen i årets Eurovisjon finale. Astrologen tror han vinner.

Kometen Lulin  - SE KOMETEN HER

Forklaringen ligger i en sjelden og uventet gjest som besøker det indre solsystem disse dager - nemlig kometen Lulin. Denne grønne kometen som er synelig litt sør for Karlsvogna og i nærheten av planeten Saturn i slutten av februar bringer Alexander vinnerlykke. Til sammenligning, sist Halley's Komet svingte innom skjedde dette i året 1985 (nærmest Solen den 9.februar 1986). Den 4.mai 1985 krysset Halley's komet sør i horoskopet til Norge (Unionsoppløsningen med Sverige), på nøyaktig samme dag som Bobby Socks danket ut en dårlig norsk merittliste og tok Norges første Melodi Grand Prix seier med nettopp 'La det Svinge'. "For det er nettopp det kometer gjør, ikke sant - de svinger inn og ut?"

OL på Lillehammer!

I året 1994 arrangerte Norge OL i Lillehammer. Dette er 15 år siden og blir betraktet som et 'astrologisk kvarter'. For hver 15år som passerer er det temaer som gjentar seg etter et sammenlignbart mønster. Norge ble midtpunktet for global oppmerksomhet i det vi arrangerte tidenes beste olympiske leker noen sinne!! Men det var også en gruppe som het 'DiDerre' som slo til med landeplagen 'Jenter'. Jenter som kommer og går...  akkurat som kometer!!

Årets bidrag 'Fairytale' handler også om en kjærlighet, - om en kvinne som kom og gikk. En 'fairy' eller 'fe' etterlater et magisk spor eller hale etter seg på himmelen, akkurat som en komet! Så om det er kometfeber, Grand Prix feber eller rekordmengder med snø som gjør det - det skal mye til for å slå Alexander Rybak når han trår til med 'Fairytale' i Moskva den 16. mai.

 

Oppdatert 17. mai 2009:

Se astrologens diagram for Melodi Grand Prix Finalen den 16. mai her.

 

Andre linker:
NRK - 22. februar 2009 ; "Spår Stjernesuksess"
Hegnar Online - 15. mai 2009 ; "Astrologen tror på norsk seier i Moskva"
Hegnar Online - 17. mai 2009 ; "Rybak og Norges eventyrlige seier i Melodi Grand Prix"
.
.

Return