Sjekk Senkveld Home Page   Sjekk HC's Hjemmeside
     

Astrolog Andrew J. Bevan

 

 

Astrolog Andrew J. Bevan om bryllupet
mellom
Märtha Louise og Ari Behn
den 24. mai 2002
 

Sol- og Måneformørkelse

Partherskapet vil reise langs fremmede landeveier med fare for en uventet vending eller å havne i grøften. Dagen etter bryllupet er det måneformørkelse. Til sammenligning, det var solformørkelse dagen etter Diana og Charles giftet seg. Martha og Ari må passe seg for å unngå en lignende skjebne.

Jomfruen og Vekten

Martha er Jomfru og Ari er Vekt. Denne kombinasjonen har lett for å legge listen for høyt. Som Vekt og Jomfru - kan de fort bli for pompøse eller kultiverte. Dette kan komme i veien for sanne og dype følelser.

Ari Behn

Ikke mer media - Ari Behn! Folk kan fort få nok av ham. Ved fortsatt personlig eksponering kan han miste sjarmen. Ari trenger ikke kritikkerene som følger hans dokumentar filmer. Han bør holde seg til litteratur og representasjoner. I hans personlige sammensetning er det en selvmotsigelse mellom en myk og litt blaut Ari, og hans ønske om en tøff og røff image. Ari må vise at han kan følge opp ”Trist som faen”. Hvorfor kan de ikke skrive en barnebok sammen; Han skriver – Hun leser?

Märtha Louise

For Märtha Louise er hennes månestilling utgangspunkt for en betent periode i 5 år fremover – det kan bety vanskeligheter med helse eller det å få barn. Løsningen: Problemområde blir virkeområde. Frem med fysioterapien og jobbe med barn i vanskeligheter.

En omstrukturering av hjem og familie vil skje i slutten av 2004 og begynnelsen av 2005. Forholdet skal vise sine frukter, briste eller bære – de ankommer i fremmede havner og det kan også være snakk om å emigrere til utlandet.

Partnerskapet

Martha og Ari bør stikke neven i jorda så fort som mulig. De vil møte de samme utfordringer som de fleste andre par som velger å leve sammen – og Ari og Martha har en utsatt stilling! Jeg vil uansett ønske de til lykke med dagen!

HC : Til slutt – har du noen råd for hvordan de skal greie å leve sammen når utfordringene kommer?

Andrew : Pass godt på hverandre, drit i pressen og finn en god astrolog!

 

RETURN TO