SLIK VELGER DU DIN PARTNER BLANT STJERNENE
av: Andrew J. Bevan, QHP, DMS Astrol. (c) 1993
 
1. TRINN
Sjekk forholdet mellom soltegnene
 1. VÆREN: 20.mars-19.april 7. VEKTEN: 23.sept-22.okt. 
2.TYREN: 20.april -19.mai 8. SKORPIONEN: 23.okt.-21.nov.
3. TVILLINGENE: 20. mai -20.juni 9. SKYTTEN: 22.nov.-20.des.
4. KREPSEN: 21.juni-21.juli 10. STENBUKKEN: 21.des.-19.jan
5. LØVEN: 22.juli-22.aug. 11. VANNMANNEN: 20.jan.-18.feb
6. JOMFRUEN: 23.aug.-22.sept 12. FISKENE: 19.feb.-19.mars
   
Tidspunktet for når solen går inn i de forskjellige stjernetegn vil variere litt fra år til år. Dersom du er født ved en slik grense kan det være nødvendig å kontakte en astrolog for å finne ut soltegnet ditt.

 

.
** Finn ditt eget og din partners soltegn **
- REGN UT HVOR MANGE TEGN SOM SKILLER DERE -
.
.
SAMME TEGN: (Vær+Vær, Tyr+Tyr, Tvilling+Tvilling, Kreps+Kreps, Løve+Løve, etc.)
Likheter tiltrekker, men kan også frastøte. Man kjenner igjen sine egne sterke og svake sider i den andre. Kombinasjonen er positiv på mange plan. Grunnleggende drivkrefter trekker i samme retning. Men på grunn av manglende krysning erfarer flere par vanskeligheter med å få barn. Det utelukker ikke barn, men fruktbarhetsspørsmål bør tas på alvor og familie planlegging prioriteres.
 
PÅFØLGENDE TEGN: (Vær+Tyr, Tyr+Tvilling, Tvilling+Kreps, Kreps+Løve, etc.
Deres tegn står ved siden av hverandre. Du og din kjæreste er forskjellige, men utfyller hverandre bra. Ved å knytte bånd utveksler dere talenter og strekker fellesskapet utover et større område. Fra forskjellige stå steder har dere forskjellige synspunkter. Dere har lyst til å gjøre samme ting, men på forskjellige måter. Oftest byr forholdet på et varierende samliv med gode samarbeid. En nøytral og trygg kombinasjon, uten de helt store spenninger.
 
TO TEGN FREM: (Vær+Tvilling, Tyr+Kreps, Tvilling+Løve, Kreps+Jomfru, Løve+Vekt, osv.)
Det kommer et tegn mellom din og din partners soltegn. Det er god sympati og vennskap mellom tegnene. Et forhold har gode potensialer, og du og din kjæreste kan VELGE å utvikle et partnerskap. Det kan mangle støtte fra ytre omstendigheter i innledende runde. Dette ligger ofte på et økonomisk plan, eller kanskje forskjellen er i familiene. Uansett er dette regnet som et av de beste eller mest harmoniske parforhold. Kombinasjonen er fruktbar, utviklende og fremhever sterke og friske barn.
 
TRE TEGN FREM: (Vær+Kreps, Tyr+Løve, Tvilling+Jomfru, Kreps+Vekt, Løve+Skorpion, etc.)
Det kommer to tegn mellom din og din partners stjernetegn. I horoskophjulet kommer tegnene deres på tvers av hverandre. Det er sterke friksjoner mellom tegnene deres, men som ofte skaper sterke fysiske tiltrekninger. Forhold er dynamisk, men utfordrende. Dere er meget forskjellige og trekker på ofte tvers av hverandre. Fremfor å være en dårlig kombinasjon, viser det først og fremst til vanskeligheter som må forseres ved inngangen til partnerskapet. Kanskje er den ene gift, eller bor langt borte. Forskjeller blir moderert ved gjensidig respekt og forståelse.
 
FIRE TEGN FREM: (Vær+Løve, Tyr+Jomfru, Tvilling+Vekt, Kreps+Skorpion, Løve+Skytte, etc)
Tegnene deres tilhører samme element: to ildtegn, to jordtegn, to lufttegn eller to vanntegn. Det er fin harmoni mellom deg og din kjæreste. Dere har felles driv og utfyller hverandre på en fin måte. Familie-bildet harmonerer, og folk i omgivelsene gir ofte en hjelpende hånd for å få partnerskapet i boks. Partnerskapet fører oftest med seg gode avlinger. Oldtidens astrologer foretrakk denne kombinasjonen for å frembringe sterke og friske barn.
 
FEM TEGN FREM: (Vær+Jomfru, Tyr+Vekt, Tvilling+Skorpion, Kreps+Skytte, Løve+Stenbukk, osv.)
Det kommer fire tegn mellom ditt soltegn og den som tilhører din partner. Dere er nesten på motsatt side av dyrekretsen. En interessant parforhold. Det er tiltrekninger, men du og din kjæreste ser ikke helt øye til øye. Dere er forskjellige og må gjøre stadig gjøre tilpasninger for å finne frem til hverandre. Timeplanene går ikke helt opp. Pass på å ordlegge dere tydelig for å unngå misforståelser. Disse forholdene oppstår oftest på en tid hvor den ene er i en periode av personlig vekst og opprydding. Kombinasjonen skaper en interessant blanding av stilarter.
 
SEKS TEGN FREM: (Vær+Vekt, Tyr+Skorpion, Tvilling+Skytte, Kreps+Stenbukk, osv.)
Deres soltegn er på motsatt side av dyrekretsen. Dere vil speile dere selv i hverandre, men det er også tautrekkinger. Det er felles trekk, men også motstridende interesser. Ved innledningen av forholdet kan det være skjær i sjøen. Den ene kan være gift, eller det er uenighet mellom familiene. Dette vil ikke være det enkleste av partnerskap, men ved korrekt samarbeid er det kanskje det mest utfyllende.

 

Return