SLIK VELGER DU DIN PARTNER BLANT STJERNENE
astrologiske tommelregler av: Andrew J. Bevan, QHP, DMS Astrol. (c) 1993
 
3. TRINN
Møt deg selv gjennom din bedre halvdel
 

Svært få av oss tenker på hvor mye vår partner forteller om oss selv. Vi finner ofte tydelige fysiske likheter mellom partnere. Eller kanskje de er klin forskjellige. Grunn litt over hvorfor du har valgt nettopp din partner! Dersom du bytter din partner for en annen, hold et øye med stjernetegnene. I hvilken vei vokser du ? Ved kjennskap til din partnerens soltegn kan du oppdage noe om hva du har bak deg, og om hva som ligger foran deg. Kort sagt - din partner er ditt eget speilbilde. Din partner forteller noe om deg selv!

.
 
FINN DIN PARTNERS STJERNETEGN
OPPDAG NOE NYTT OM DEG SELV
 
.
VÆREN: 20.mars-19.april
Du har kommet til et vendepunkt i livet. Noe nytt og spennende er i ferd med å skje deg. Båndene til fortiden er brutt. Barrierer står ikke lenger i veien. Glede deg over nye muligheter. Du har økt konkurranse dyktighet og økt markedsverdi. Stå på nå, og skap en ny tilværelse!
 
TYREN: 20.apr.-19.mai
Forholdet med en Tyr har ofte en helbredende virkning. For de som har vært gjennom prøvende tider, er dette ofte et signal på roligere farvann. I kjølvannet av Tyren har du anledning til å puste ut og nyte livet. Kanskje vurderer du en langsiktig investering eller forpliktelse. Omstendigheter peker den rette veien.
 
TVILLINGENE: 20.mai-20.juni
Du er rastløs og trenger å gjøre forandringer i ditt liv. En viktig avgjørelse står for døren. Kanskje må ungdommen i deg mere frem. Vis tilpasningsdyktighet. Du kan vurdere videre utdannelse, eller kanskje bør du skrive noe og få det på trykk. Følelseslivet er ikke helt stabilt. Vær oppriktig angående dine behov.
 
KREPSEN: 21.juni-21.juli
Du har sterke lengsler og er sterkt knyttet til fortiden. Nå ønsker du nærhet og et romantisk forhold. Krepsen kan dekke dette behovet. Men det kan være noe du holder skjult for deg selv. Du har et behov for å bevege deg fremover, og ikke bakover. Nye venner kan hjelpe deg med å løse din livssituasjon.
 
LØVEN: 22.juli-22.aug.
Med Løven står du foran et større sprang eller satsing i ditt liv. Det kan være en forfremmelse. Eller kanskje du skal flytte langt avsted. Du kan være tilknyttet et større prosjekt og motta offentlig oppmerksomhet. Dine beste sider vil komme frem, så samt du klarer å ta hånd om din partners sterke personlighet.
 
JOMFRUEN: 23.aug.-22.sept
På et jordnært og praktisk plan er du villig til å gjøre ekstra innsats for å sikre din suksess. Du er en flittig arbeider og for å komme frem tar du til takke med mindre prestisje preget oppgaver. Som vikar, budbærer, lærling og hjelpegutt. Det er her vi finner deg. Du kontakter et ungdommelig miljø og kan dra nytte av bekjentskaper på et senere tidspunkt.
 
VEKTEN: 23.sept-22.okt.
Du er i en kunstnerisk fase og ønsker å gjøre et bidrag i samfunnet. På en positiv måte er du en brostein for omgivelsene. Men Vekten er også kalt for Skorpionens klør. Det kan dukke opp overraskelser, og du trenger å være ærlig om noe som står og vipper i ditt liv. Du bør revurdere ditt selvbilde og bruke dette for å komme styrket videre.
 
SKORPIONEN: 23.okt.-21.nov.
En viktig omstrukturering er på gang. Du er midt opp i en kaotisk maktkamp, og trenger å brenne broer. Skorpionen hjelper deg med dette, men du finner styrke først og fremst i deg selv. Kall perioden en renselses prosess. Du har selv innflytelse og innsikt i andre menneskers liv. Det er viktig du forvalter ressurser på en ansvarsbevisst måte.
 
SKYTTEN: 22.nov.-20.des.
Skytter åpner opp andre mennesker. Du er mer oppriktig omkring deg selv nå, har mer pågangsmot og ser muligheter til suksess. Hold døren åpen for et lykketreff eller gratis sjanse. Noen vil gjøre deg et ærend og livet byr seg frem i sin fulle bredde. Pass på at du ikke biter over for mye i en jafs! Et pass, sertifikat eller kursbevis vil bli innfridd.
 
STENBUKKEN: 21.des.-19.jan.
Du er nå moden for en ansvarsfull oppgave, gjennom jobb eller offentlige verv. Du inntar en ny posisjon eller autoritetsrolle i samfunnet. Din dømmekraft kan bli satt på prøve og du står ovenfor en vanskelig avgjørelse. Opp i dette er viktig du bevarer ro og orden. Forsøk å ikke blande jobb og familie. Din partner signaliserer personlig prestisje, og det er en god tid for langsiktige mål.
 
VANNMANNEN: 20.jan.-18.feb
En kjæreste herfra hjelper deg rive løs fra utdaterte bånd og forpliktelser. Du får økt selvstendighet og nye perspektiver ved å se ting utenfra. Du legger fortiden bak deg. I fremtiden ligger et nytt sosialt nettverk og mange nye bekjentskaper. Det er ikke sikkert du er helt moden for et følelsesmessig engasjement. Men jobb med saken, og prøv og få din Vannmann ut på banen.
 
FISKENE: 19.feb.-19.mars
Du har nå kommet frem til viktig opprydningsoppgaver. Det er på tide å trekke trådene sammen og ikke la endene henge løst. Når du har bestått denne prøven ligger nye muligheter i horisonten og venter. På et følelsesmessig plan har du et overskudd. Du føler deg tiltrukket til å vise omsorg for de hjelpeløse. Men ta vare på dine grenser, les de små bokstavene og la ikke andre rote til din tilværelse.
 

 

Return