Dato: 23.11.2010                                                                                                     

Kongelig Bryllup 2011                                                                                                      English:  For English readers!

Den 12. november 2010 skrev astrolog Andrew Bevan for Skyskript.co.uk at de spesielle konstellasjonene den 18. november hvor lykkeplanetene Jupiter og Venus stod tilsynelatende stille på stjernehimmelen like gjerne kunne knyttes til kunngjøringen av en kongelig forlovelse. Det gikk ikke mer enn 4 dager til den 16 november og hvor det britiske slott stolt kunngjorde forlovelsen mellom Prins William og Kate Middleton.
 
Paret gifter seg i Westminster Abbey den 29. April 2011 kl.11.00. Her er horoskopet;
 
 
Prins William er født den 21. juni 1982, se her. Kate Middleton er født 9. januar 1982, se her.
 
Månen er i en spesiell stilling i slutten av Fiskenes tegn, og muligens er dette en fremheving hvor nærmest etter paret selv er det prinsen's mor, Prinsesse Lady Diana, som vil komme nærmest i fokus gjennom hennes allstedsnærværende. Månen's posisjon kan være en representasjon av hva som har vært, men også hva som må komme - og mens månen flytter seg frem til det neste tegnet (gjennom direksjoner) kan spørsmål om hvem skal ta over arbeidsoppgavene etter Elizabeth II. Et annet alternativ kan være at paret er ivrig etter å stifte familie, og etter at 3-4 måneder er passert kan det hende det er mulig å ane et barn i horisontene.
 
 

Return