Dato: 14.08.09, Sist oppdatert 15.08.2009                                                        English version:  

Stortingsvalget  2009

Stjernene varsler et politisk kaos etter Stortingsvalget den 14. september 2009.
Ingenting tyder på at Stoltenberg's trepartiregjering mellom AP, SV og SP blir sittende. Dermed vil det gå lang tid for å løse kabalen av politiske allianser for å få på plass en ny styringsdyktig koalisjonsregjering.

Se horoskopet:  her!

 

Siv får sin sjanse, men ...

 

Siv Jensen og Fremskrittspartiet får sin sjanse etter Stortingsvalget om en måned, men det blir mye turbulens, kampstein og rot i kjølvann av høstens valg. Dette mener Astrolog Andrew Bevan etter å kikket nærmere på fødselsdiagrammet til Fremskrittspartiets parliamentariske leder. - Jensen er født den 1.06.1969. Hun har dermed Solen i Tvillingenes tegn, forteller Bevan. Månen har hun i Skyttens tegn, og denne står sammen med krigsplaneten Mars. Hun er en tøffing, sier Bevan, - og så er hun født ved fullmåne som liker å dra saker frem i lyset.

- Historisk sett er det flere klassiske maktkamper i norsk politikk mellom partiledere født i motsatte tegn. Det mest typiske eksempel er den politiske 'fight' mellom Gro Harlem Brundtland, Arbeiderparti og født i Værens tegn, og Kåre Willoch, Høyre, som var født i Vekten. Men mønsteret gjentok seg senere mellom politiske rivaler som Kjell Magne Bondevik, Kristelig Folkeparti, Jomfruens tegn, og Jens Stoltenberg, Arbeiderparti, født i det motsatte tegnet Fiskene. I den sammenheng kommer Siv Jensen og Tvillingene inn fra siden og forstyrrer maktbalansen i norsk politikk. Der er hun en skikkelig urokråke, sier Bevan.

 

Så Bondevik ble Statsminister

Dette er ikke første gangen Bevan engasjerer stjernene til valg våke. I 1989 måtte SV flytte valgkampåpningen sin fordi de hadde valgt feil sted til feil tid. Arrangementet ble flyttet fra Moss til Fredrikstad. Den 23.oktober 1996, kun to dager etter at Brundtlandt hadde kunngjort sin avgang som statsminister, spådde Bevan for Radio P4 at Jagland ville falle og bli avløst av Kjell Magne Bondevik etter valget høsten 1997. Da Aaslag Haga ble innsatt som partileder for Senterpartiet i 2003, forutsa Bevan en koalisjonsregjering mellom AP, SV og SP. Dette ble en realitet den 17.oktober 2005.

 

Mangel på orden eller politisk løsning?

"Siv Jensen får sin sjanse, men det politiske landskapet blir svært rotete. Selv om det blir rotete så kan dette være en vekstprosess som medfører en bedre orden innen norsk politikk," sier Bevan. Hvem som blir statsminister etter høstens valg tørr ikke astrologen uttale seg om - ennå. "Det går ikke å holde Fremskrittspartiet utenfor det gode selskap i all evighet," mener astrologen. "Dette virker mot sin hensikt, og manglen på evne til å finne konstruktive samarbeid gjør bare at Fremskrittspartiet får større og større oppslutning," - Dette er Siv Jensens første Stortingsvalg som partileder. Hun beveger seg gjennom en astrologisk 5års periode som indikerer en koalisjon og partisamarbeid. Om denne effekten slår ut i full blomst rett etter valget må vi vente for å se. Det første som er vist i Jensen's horoskop er et politisk tumulter. Hun havner mellom to stoler og i et politisk 'ingenmannsland' eller ytterkant. Regjeringsalternativet hennes står og faller i evnen til å bygge broer mellom verdener. Alternativet til et omgående forsøk om å danne en samarbeidsregjering ligger i 2010.

 

Wild Card til Høyre og Erna Solberg

Erna Solberg får Wild Card ved årets valg. Ved en undersøkelse av fødselsdiagrammene til partilederene er et samarbeid med ENTEN Fremskrittpartiet ELLER Arbeiderpartiet ingen utenkelighet. Det er likheter mellom diagrammene til Erna Solberg og Siv Jensen som viser hvordan disse kvinnene utfyller hverandre. Men fordi begge kvinnene har planeten Merkur som forflytter seg bakover på stjernehimmelen, kan slik en koalisjon ha en begrenset holdbarhet. Et samarbeid mellom Høyre og Arbeiderpartiet er en politisk paradox, men ingen umulighet dersom man tar i betraktning av både Solberg og Jens Stoltenberg er født i Fiskenes tegn. Fiskene har evnen til å samle motsetninger under en og samme tak.

 

Linker:

Bondevik blir Statsminister
Siv Jensen
Erna Solberg
Jens Stoltenberg
Lars Sponheim
Andre diagrammer
Norske politikere/ Kongefamilien
.

Return